Hygiëne en autocontrole - deel 1
Hygiëne en autocontrole - deel 1Terug naar Vormingen >
De wet verplicht dat al wie zelf levensmiddelen verwerkt (zuivelproducten maakt, vlees versnijdt, confituur of soep maakt,…) een opleiding ‘Hygiëne en autocontrole’ volgt.
Tijdens deze digitale opleiding in twee delen nemen we je
mee in de verplichtingen waaraan je voor het FAVV moet voldoen, leer je hoe je
een verwerkingsruimte best inricht en kom je te weten hoe je een
autocontroleplan uitwerkt. Bij controle door het FAVV zal naar het bewijs van
deze opleiding gevraagd worden. Het Steunpunt Korte Keten zal je na afloop van
de opleiding een door het FAVV erkend attest bezorgen.
Voor wie: voor Korte Keten-ondernemers of ondernemers met
plannen hieromtrent Waar en wanneer: Deel 1: dinsdag 21 januari van 13.30 tot
16.30 u.
Praktisch
Deelnameprijs:
€ 40,00
De organisator komt tussen voor zijn leden in catering en/of didactisch materiaal voor €16.00
Organisator:
Steunpunt Korte Keten
Inschrijfinfo:
Met vragen kun je steeds bij ons terecht via ferm.steunpuntkorteketen@samenferm.be of 016/24 39 54.
Contactinfo:
Katia Vangoidtsenhoven