Hygiëne en autocontrole - deel 1 | AgroCampus
Menu

Terug naar Vormingen >Hygiëne en autocontrole - deel 1

Hygiëne en autocontrole - deel 1

Hygiëne en autocontrole - deel 1Terug naar Vormingen >

European union logo
De wet verplicht dat al wie zelf levensmiddelen verwerkt (zuivelproducten maakt, vlees versnijdt, confituur of soep maakt,…) een opleiding ‘Hygiëne en autocontrole’ volgt.
Tijdens deze digitale opleiding in twee delen nemen we je mee in de verplichtingen waaraan je voor het FAVV moet voldoen, leer je hoe je een verwerkingsruimte best inricht en kom je te weten hoe je een autocontroleplan uitwerkt. Bij controle door het FAVV zal naar het bewijs van deze opleiding gevraagd worden. Het Steunpunt Korte Keten zal je na afloop van de opleiding een door het FAVV erkend attest bezorgen. Voor wie: voor Korte Keten-ondernemers of ondernemers met plannen hieromtrent Waar en wanneer: Deel 1: dinsdag 21 januari van 13.30 tot 16.30 u.

Praktisch

Deelnameprijs: 
€ 40,00
De organisator komt tussen voor zijn leden in catering en/of didactisch materiaal voor €16.00
Organisator: 
Steunpunt Korte Keten
Inschrijfinfo: 
Met vragen kun je steeds bij ons terecht via ferm.steunpuntkorteketen@samenferm.be of 016/24 39 54.
Contactinfo: 
Katia Vangoidtsenhoven

Lessen

21jan
Hygiëne en autocontrole
Begin- & Einduur: 
13:30
16:30
Lesgever: 
Katrien Vanhoutte
Locatie: 
Online